Wuxi Hengnuo Hemijska oprema Manufacturing Co., Ltd.

Kondenzacije i kristalizacije Inox rezanje stroj

Princip rada: bubanj flaker omogućuje hlađenje kristalizacije napredak, koje otapanje zaduzena za pladanj je u kontaktu sa hlađenje bubanj u obliku materijalnih filma na površini bubnja i kroz izmjenu topline između filma i bubanj zid, film se hladi i kristalizirana, i...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Princip rada: bubanj flaker omogućava hlađenje kristalizacije proces, u kojima otapanje u ladicu je u kontaktu sa hlađenje bubanj u obliku materijala filma na površini bubnja, kroz izmjenu topline između filma i bubanj zid, film hladi i kristalizirana i kristaliziran film struganje po strugalica u pahuljice. Bubanj sušenje je kontinuirani proces ostvaruje prijenos topline kroz okretni bubanj za grijanje i sušenje materijala ili materijala vrpcom vezan za bubanj vanjskog zida. Karakteristikama opreme: dizajniran s strugalo kako bi se izbjeglo materijalnih depozit na obje strane bubnja; strukture, malih površina; pola cijevi jaknu tipa pladanj, siguran i pouzdan; Dobar učinak atomizirane hlađenja; promjenjive brzine i podesivim bubanj brzina; Visoka točnost bubanj; široki opseg primjene; Jednostavno i Prilagodljivo operacija; grupe strugala dostupan za fleksibilno podešavanje; više funkcija, dostupna za ljuštenje i sušenje.

Opseg primjene: 1. flaking, 2. sušenje

Hengnuo oprema je usmjerena na inox kondenzacije i kristalizacije sječenje stroj za mnogo godina i mi smo poznati kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini. Molim te budi slobodan ili kupiti veleprodaja prilagođene aparat proizveden u Kini iz naše tvornice.

Upit