Wuxi Hengnuo Hemijska oprema Manufacturing Co., Ltd.
Spiralna Inox Strong otporan na kiseline/lužine topline-provođenje ulje grijanje reakciju čajnik

Spiralna Inox Strong otporan na kiseline/lužine topline-provođenje ulje grijanje reakciju čajnik

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Toplovodni ulje zagrijavanjem je primjenjiv za reakciju smole i broda opreme 500L. Maksimalni radni tlak, Maksimalna radna temperatura i radni medij treba biti navedeno kad gore spomenute opreme su naručili. Drugim posebnim specifikacijama može biti dizajniran posebno.

Toplovodni ulje grijanje reakciju čajnik je naširoko koristi u nafte, kemikalija, gume, pesticida, boja, farmaceutskoj i prehrambenoj industriji kao tlačne posude za sulfuration, nitrati, hidrogenacije, hydrocarbonylation, polimerizacija, kondenzacija i druge procese. Ovaj tip opreme, kao što su reakcije kuhalo, emajl reakcije čajnik, toplovodni ulje grijanje reakciju čajnik, inox ulje grijanje reakciju čajnik i inox miješajući tenk, uglavnom sastoji od ugljični čelik, inox i drugih mješavina materijala.

Hengnuo oprema je usmjerena na spiralu inox snažan otporan na kiseline/lužine toplovodni ulje grijanje reakciju čajnik dugi niz godina i mi smo poznati kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini. Molim te budi slobodan ili kupiti veleprodaja prilagođene aparat proizveden u Kini iz naše tvornice.

Upit