Wuxi Hengnuo Hemijska oprema Manufacturing Co., Ltd.
Grebalica/spiralni vrpce brze disperzije reakciju čajnik

Grebalica/spiralni vrpce brze disperzije reakciju čajnik

Spiralni vrpce uzbune reakciju čajnik se uglavnom koristi za proizvodnju Kit u prahu, a može poslužiti kao Toplinska žbuka reakcije kuhalo od ulaz nivo. Horizontalna spiralni vrpce reakcije kuhalo se koristi za suhi prah, stavljajući puder, lijekova i droga, hrana...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Spiralni vrpce uzbune reakciju čajnik se uglavnom koristi za proizvodnju Kit u prahu, a može poslužiti kao Toplinska žbuka reakcije kuhalo od ulaz nivo. Horizontalna spiralni vrpce reakcije kuhalo se koristi za suhi prah, stavljajući puder, lijekova i lijekova, hrane, kemikalija, stavljajući lijepljenje kamena boje, hranjenje, keramike, vatrostalnog materijala, plastike, složena gnojiva i druge čvrste kruto (prah prahu) i čvrsto-tekuće (prah cementni Zalijepi) reakcije i posebno je pogodna za reakciju viskozna i gusta materija. Strugač reakciju čajnik je naširoko koristi u petrokemiji, pesticida, fine kemikalije, visoke molekule polimerizacija, farmaceutskoj, hrane, kozmetike, boja, boja i voda tretman industrije.

Hengnuo oprema je usmjerena na grebalica/spiralni vrpce high-speed disperzija reakciju čajnik dugi niz godina i mi smo poznati kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini. Molim te budi slobodan ili kupiti veleprodaja prilagođene aparat proizveden u Kini iz naše tvornice.

Upit