Wuxi Hengnuo Hemijska oprema Manufacturing Co., Ltd.
Dom > Vijesti > Sadržaj
Šta je operativna procedura za reaktore od nehrđajućeg čelika?
- Jun 16, 2017 -

Reaktor od nerđajućeg čelika pre vožnje

1. Proverite kotlovac za reakciju , mešalicu, rotirajuće delove, pomoćnu opremu, pokazivačke instrumente, sigurnosne ventile, cevi i ventile u skladu sa sigurnosnim zahtevima. U obezbeđivanju usaglašenosti sa uslovima materijala, prije ishrane.

2. Proverite da li voda, struja i gas ispunjavaju sigurnosne zahteve. Proverite motor miješanja, reduktor, zaptivač mašine, itd. Su normalni, nivo redukcije reduktora je prikladan, snabdevanje vodom za hlađenje vode je normalno.

Reaktor od nerđajućeg čelika u vožnji

1. Prije dodavanja reaktora prvo treba da se otvori reaktorska mešalica, bez buke i normalne, materijal će biti dodan u reaktor, prema odredbama količine materijala u materijal ne bi trebalo da pređe zahteve procesa.

2. Pre otvaranja parnog ventila, prvo otvorite povratni ventil, nakon ulaznog ventila. Otvoriti parni ventil trebalo bi da bude spor, tako da se jaja zagreva, korak po korak, pritisak unutar jakne nije dozvoljen da premaši određenu vrednost.

3. Parni ventil i ventil za hlađenje ne mogu pokrenuti istovremeno, parnoj cevi nije dozvoljeno da udari i sudari.

4. Kada otvorite ventil ventilatora za hlađenje, prvo otvorite povratni ventil, nakon ventila otvorene vode. Pritisak vode za hlađenje ne sme biti manji od 0,1 MPa, niti iznad 0,2 MPa.

5. Vakuum pumpa vode, prva pumpa za dovod vode, zaustavi pumpu, prvo zaustavite pumpu nakon vode, i treba je isključiti iz pumpe vode.

6. Strogo sprovođenje operativnih procedura, obratiti pažnju na temperaturu i pritisak unutar reaktora i pritisk reaktorske jakne, strogo je zabranjena prevelika temperatura i nadpritisak.

7. U svakom trenutku proverite rad reaktora, pronađite nenormalno parkiranje.

8. Ako dođe do prekomerne temperature, odmah koristite vodu da se ohladi. Temperatura nakon hlađenja treba da zadovolji tehničke zahteve.

9. Ako dođe do nadraživanja, odmah otvorite ventil za ventilaciju. Uklanjanje pritiska u slučaju nužde.

10. Parking Ako prekid napajanja izazvan parkiranjem, zaustavi hranjenje; Prestanka isporuke napajanja, treba zaustaviti napajanje, otvoriti ventil za ventilaciju, hlađenje vode. Dugoročno parkiranje treba da bude čisti ostatak čiste, zatvoriti kraj ventila, dovodni ventil, u ventil, ventil za ispust i tako dalje.

Reaktor od nerđajućeg čelika nakon vožnje

1. Zaustavite mešanje, isključite napajanje, isključite različite ventile.

2. lončar mora biti odsečen napajanje miksera, znakovi upozorenja i postaviti nadgledanje.

3. Ventil za pod pritiskom mora biti potreban za održavanje redovnog tehničkog pregleda, inspekcija nije uspela, a ne voziti.

Stainless steel reactor.jpg

Ako ste zainteresovani za naše proizvode, molimo kontaktirajte nas!
Wuxi Hengnuo Hemijska oprema Manufacturing Co., Ltd.
Kontakt: XiaoPanrong
Tel: + 86-510-85181518
Faks: + 86-510-85190901
Mob: + 86-13901511552
E-mail: sales@prhgsb.com
Sajt: http://www.reactiontank.com