Wuxi Hengnuo Hemijska oprema Manufacturing Co., Ltd.
Dom > Vijesti > Sadržaj
Mogućnosti i izazovi domaće sušenje opreme
- Jan 19, 2017 -

Razvojem domaćeg sušenje opreme industrija izazove i mogućnosti. Na domaćem tržištu,, zbog Kina suhe opreme industrija je počela u više zrele faze razvoja, ima mogu u usporedbi dobro upoznati sve polje korisnika stvarnih potreba, a u cijenu Seng samo u inozemstvu iste proizvode od 1/3, to čini kemijska oprema u tržišne konkurencije u Kini s nego uvoza opreme je očito cijena prednost; rođenja, dospijeva na suho opreme volumen veći, posljednja također uključeni montažu i debugging i postprodajne usluge, posao, tako na domaćem korisnik,, izbor domaće opreme više izbor uvoza opreme više zgodan.

Sušenje opreme naširoko koristi u kemijskoj, farmaceutske, poljoprivredne i šumarske specijalnosti, hrana, Lake industrije i drugih područja, veliku količinu uobičajene strojarskih proizvoda. Sušenje opreme industrije u našoj zemlji iz formacije, razvoj i sazrijevanje je prošao kroz više od 20 godina povijesti. Trenutne potrebe za konvencionalnim sušenje opreme na domaćem tržištu, kao i potrebama međunarodnog tržišta uglavnom sušenje opreme, osnovnih može napraviti u Kini. To sugerira da sušenje opreme uglavnom za uvoz u povijesti naše zemlje je završilo.

U suhu opremu tipa Shang, će vrući zrak grijanje atmosferski suhi opreme i vakuum suhe opreme uglavnom, druge kao što su daleko infracrvena suhe opreme i mikrovalna suhe opreme, posebno polje korisnika također će broj postupno proširio aplikacije; u hrani i droga suhe aspekata, na vakuum smrznuta suhu opremu u na većim specifikacije opreme potražnje bit će povećana; Ima funkciju kombinacija (kao zrno, i suha filtar poslovne) oprema potražnja također će povećati; Visoka Automatizacija suhe opreme u polju neke aplikacije će po pozdravlja.