Wuxi Hengnuo Hemijska oprema Manufacturing Co., Ltd.
Dom > Vijesti > Sadržaj
Govori o problemima i oštećenja električnih grijanje reakciju čajnik industrije
- Aug 18, 2017 -

Govori o problemima i oštećenja električnih grijanje reakciju čajnik industrije
Grijanje reakcije kuhalo je nezamjenjiv važne opreme u procesu proizvodnje mehaničkih kemijske industrije. Svojom kvalitetom izravno povezane s kvalitetom kemijskih proizvoda. Vrlo je pogodan za naftnih kemikalija, gume, pesticida, bojila, lijek, hranu i druge industrije.
Tekući tržište traženja za električno grijanje reakcije Kotlovima i dnevne Val, grijanje reakcije kuhalo na domaćem tržištu može također pružiti adekvatnu, čak i konkurencija je žestoka, a na međunarodnom tržištu je nedostatak konkurentnosti, na na jednom rukom, Kina je reaktor industrije nedostatak temeljne tehnologije, kvaliteta proizvoda nije visoka, s druge strane, domaće tržište konkurencije, poslovni opstanak prostora pogođeni samo smanjivanjem kvalitete proizvoda dobiti dovoljnu zaradu. Treći aspekt je produkcija je relativno mala, koncentracije industrije nije visoka.
Poduzeća kako bi dobili više dugoročnog razvoja, moramo nastaviti poboljšanje temeljne tehnologije, dobavljanje proizvoda u susret tržištu potražnje, tržištu priznanje.
Trenutačno, neke preduzeća grijanje reakcije kuhalo od nehrđajućeg čelika do stečaja, što je rezultiralo u nekim od glavnih nesolventnosti faktora:
1, borba međusobno cijena rata, umreš sam umrijeti. Kineske kompanije željeli igrati cijena rata, posebno u sektoru proizvodnje, cijena nekih proizvoda bi bila niska, ali Natjecatelji će sniziti cijenu pritisak. Zbog rata cijena, surovom konkurentskom mnogih Proizvodnih poduzeća profit Margine, ima sposobnost za obavljanje tehnoloških inovacija, rezultata možete sačuvati samo udio na tržištu kroz pojeftinjenja, formiranje začarani krug. U kontekstu veliki potrošač nadogradnje i višak kapaciteta, tvrtke su još uvijek stare krpe, kroz jeftine da iskoriste na tržištu, to može biti samo mrtav.
2, porast troškova rada. U posljednjih nekoliko godina, troškovi rada su porasle ubrzano, mnoge proizvodne tvrtke se suočavaju s 15% od godišnje plaće pritisak i cijena proizvoda ne poboljša. Velika većina proizvodna poduzeća su smanjili svoje zaposlenike, ali još uvijek može izdržati tlak diže troškove. I prevalencija vodeći menadžeri voditi fenomen kolektivne job-hopping, odjednom će neka poduzeća zaustaviti proizvodnju. Štoviše, grijanje reakcije kuhalo Kina trenutni rad kvaliteta radnika ne poboljša, "90" Mnogi mladi ljudi ne žele ući u tvornicu i čak linija možete vidjeti Sijedi starac. Domaće dugoročne ne pridaju važnost tehničkog obrazovanja, ne poštuju kvalificiranih radnika, tako da radne snage eksplicitne i potajno iznosi porast oštro.
3, slučajni sigurnost je ubijen. Kina je Proizvodnih poduzeća na početku uspostave, mnogi su u selu ili gradu u isto vrijeme posao, međusobno nerazdvojno povezani. I u procesu veći, poslovnih poduzetnika među ljudskim odnosima, i u konačnici pomoći jedni drugima, grijanje reakcije kuhalo i to je posljedica pojava uzajamnih jamstava između svaki ostali. Slavu, gubitak oba gubitak, nešto poput crvenoj stijeni rat je lanac, po logici ratni brod, brod u plamenu, a mi svi ne može pokrenuti. Posebno, kada četiri trilijuna fiskalni poticaj plan predstavljen, banaka potakne poduzeća kako bi se posuditi, potaknuti ih da garantuje jedni druge, i neke lokalne vlade za lokalni ekonomski i zapošljavanje razmatranja, će koristiti različitim sredstvima za neke poduzeća za one u nevolji Enterprise jamčiti rezultate su izdvajali zajedno. U višak kapaciteta okoliša, kada je banka počela zajam, kao ratni brodovi, kao, ubili neke već prilično zdrava poslovanja.
4, prijelaz nije pravovremeno smrti. Grijanje reakcije kuhalo i druge tradicionalne prerađivačke industrije overcapacity problem je vrlo ozbiljan, neke tvrtke ako nije u vrijeme tranzicije, onda će biti žestok u crveno more, ne mogu rasti u troškove i postupno u depresiji, a čak i na kraju umrijeti. Kišni dan je poduzetnik najosnovnije kvalitete, u stvari, tradicionalne proizvodnje transformacije i nadogradnja prostora je vrlo velik. Na primjer, preduzeća u više potpodručja razviti više stručnih područja i neke kompanije će biti low-margin proizvode napušten i usredotočiti se na visoko-margin proizvode, Kina je prerađivačkoj industriji je takozvani "Internet +", ali Kroz tehnološke inovacije kako bi se postigla supstituciji uvoza. U tom procesu transformacije Proizvodnih poduzeća potrebe za napraviti puno posla, ako nije pravovremeno i neka pogoršanje vanjsko okruženje, rezultati će biti eliminiran.