Wuxi Hengnuo Hemijska oprema Manufacturing Co., Ltd.
Dom > Vijesti > Sadržaj
Kupite toplote treba obratiti pažnju na tu stvar
- Jun 15, 2017 -

Kupite toplote treba obratiti pažnju na to pitanje

kupovinu izmjenjivač topline potrebno je obratiti pažnju na mnogo detalja, pogledajte materijal, potvrđena brend, procijeniti broj, vidite detalje instalacija, za koje je potrebno našu pažnju.

Jedan, pogleda materijal

Uklonite tradicionalne lijevanog željeza toplote, trenutne prodaje na tržištu novih topline su uglavnom tri vrste: čelika, aluminija i bakra i aluminijske legure.

Drugo, tražiti poznatih brendova

Potrošače da kupuju topline mora tražiti brendova, odabrati redovno brand topline. Dobre i loše na tržištu direktno uzrokovane industriju i tržište poremećaj: proizvodi, rezervnih dijelova propao, instalacija nije standardiziran, materijala i sistema nisu usklađeni i druga pitanja i dalje pojavljuju, tako da je najbolje potrošače da formalno izbor tržište dobro -known marke topline, Osim osiguranja kvalitete, postoje savršeni instalaciju i nakon-prodaja sigurnosni sistem.

Treće, broj procjena

Postoji nekoliko načina za izračunavanje broja topline. Točnija način je da se izračuna količina topline koju obračunavanju hladnjaka. Ovaj proces je još složeniji i teži za mnoge potrošače da shvate. Dobar dom različitih dimenzija stanovanja, tako da kompanije pomoći da izračunati.

Četvrto, detalji instalacija

Sada je novi tip toplote bogate boje, mijenja oblik, za grijanje kod kuće također Posebnost ukras, tako da neki ljudi biraju lokaciju toplote, postati nesporazum. U stvari, izbor toplote lokacija iz energetskog aspekta je stres.

Izmjenjivač topline kupovinu bilješke

Peraje toplote je savijena od tankih aluminijskih ploča i izgleda kao harmonika Bellows. Svaki od hladnjaka lopatica je nagnut u jednom pravcu da pomogne protok zraka. Termičke performanse ova dva proizvoda je relativno jaka. Aluminij istiskivanje profili toplote najnižu cijenu, ali je efekat hlađenja nije dobro; zlato, srebro, bakar toplote odvođenje topline učinak je dobar, ali visoke cijene, težinu. Je najisplativiji je legura aluminija toplote. Izmjenjivač topline je Toplina konvekcijom, veća je površina, bolja je odvođenje topline efekt. U izboru toplote, to bi trebalo da bude zabrinut zbog odvođenje topline području toplote.