Wuxi Hengnuo Hemijska oprema Manufacturing Co., Ltd.
Dom > Vijesti > Sadržaj
Kina dobra kvaliteta velikog kapaciteta od nehrđajućeg čelika spremnik
- Mar 03, 2017 -

Nehrđajućeg spremnik čelika osnovne informacije
Količina: 20-10000 kubnom metru
Oblik: vertikalno / horizontalno
Zaštitni znak: Hengnuo
Porijekla: Wuxi Kina
Materijal: Ugljični čelik / nehrđajući čelik
Funkcija: ulje, vodu, i Liquid Petrolchemical Storage
Nehrđajući čelik opis spremnika
spremnik je izrađen od ugljičnog čelika ili nehrđajućeg čelika i uglavnom sastoji od dna, zidova i krova, kao i neke cjevovoda i ventila.
Karakteristike spremnik čelika nehrđajućeg
1, nehrđajući čelični spremnik za pohranu ima jake otpornost na koroziju, to ne utiče spoljnog vazduha i rezidualnog hlora u korozije vode. Svaki tenk su bili podvrgnuti testiranju fabrike i inspekcije snažan pritisak, pod normalnim vijek trajanja do 100 godina.
2, nehrđajući čelični spremnik za skladištenje brtvljenje; zapečaćena u potpunosti eliminišu štetne tvari u zraku čestica i komarac invazije na tenk, kako bi se osiguralo da se voda ne utiče vanjski zagađenja i uzgoja crvene gliste.
3, naučni dizajn dna sedimenta rezervoar za vodu nije pojavio zbog protoka, osigurati domaće vode i vatre spremnika za vodu prirodnim raslojavanje, zamućenosti vode smanjen 48,5%; ali pritisak je znatno povećan. Pogodno za poboljšanje performansi domaće vode i gašenje požara objekata.

4, od nehrđajućeg čelika rezervoar za pohranu bez redovnih čišćenja; sediment u vodi mogu se redovno prazniti samo i mogu isprazniti dnu ventila. Svake 3 godine, jednostavan je dostupna oprema za uklanjanje naslaga kamenca, smanjiti troškove čišćenja u velikoj mjeri i potpuno izbjeći kontaminaciju ljudskih bakterija i virusa.

Kontaktiraj nas:
Wuxi Hengnuo Chemical Equipment Manufacturing Co., Ltd.
Adresa: Binhu Wuxi Grad provinciji Jiangsu Taihu StreetXuelang dvostruko novi industrijski park
Kontakt: XiaoPanrong
Tel: + 86-510-85181518
Fax: + 86-510-85190901
E-mail: sales@prhgsb.com
Mob: + 86-13901511552
Website: www.reactiontank.com