Wuxi Hengnuo Hemijska oprema Manufacturing Co., Ltd.
Dom > Vijesti > Sadržaj
Uzroci curenja u električnim grijanjem reakciju čajnik i donese rješenje
- Sep 01, 2017 -

Uzroci curenja u električnim grijanjem reakciju čajnik i donese rješenje
Što su češći problemi s električno grijanje reakcije Kotlovima za brtvene i curi? Xiaobian da vam kažem o razloga za Propuštanje i rješenja:
Prvo, lica tlaka izgleda prevelika fenomen, što je rezultiralo u teškim trenje trenje strane fenomena, rješenje: odgovarajući pritisak za podešavanje rashladni sistem će ojačati, a toplina će biti oduzeta u vrijeme.
Druga, na grijanje reakcije kuhalo u dinamičke i statičke prsten na kraju neravnine i deformacija, rješenje: trenje par biti zamijenjeni, a onda slijedi Brušenje.
Treće, jer je grijanje reakcije kuhalo odabrana mehanička brtva, stvarni i glavni materijal prstena ne odgovara, rezultira cijeli kompresije sila nije na mjestu, ili držači pečat nije instaliran ispravno, gubitka brtvene performanse: ponovni izbor brtveni prsten, ponovo instalirajte pečat, kako bi se postigla dovoljna sila kompresije može biti.
Četvrti, rad na pritisak i temperatura nestabilnosti, rezultira direktan pristup teško česticama u trenja, rješenje: proces strogu kontrolu indikatora, čestice kristala ne može ući u trenje.
5, ako je grijanje reakcije kuhalo statičke strane prstena i vertikalne osi između ozbiljna pogreška, rješenje: izravno zaustaviti rad opreme i ponovno pronaći kako bi se osiguralo da vertikalnost ne može biti manja od 0,5 mm.
Prije korištenja za grijanje reakcije kuhalo, prvo trebate shvatiti različite aspekte korištenja vještina, kao i rad moraju obratiti pozornost na pitanja. Sljedeće Xiaobian vam predstaviti rad na grijanje reakcije kuhalo prije trebate kupiti obaviti pripremne radnje:
Prvo, grijanje reakcije kuhalo električnu kontrolu instrumenata, se smije napajati profesionalni djelatnik, ali i u skladu s odredbama svoj skup, kao i mjere zaštite preopterećenja;
Drugo, strogo prema oznaci tipa grijanje reakcije kuhalo pritisak koristiti oznaku, uglavnom po radu temperatura i pritisak, zid nanijeti nepotrebne štete;
Treće, prema proizvodu priručnika za rad, na ulje i hlađenje i drugi rad treba provoditi u skladu s odredbama za grijanje reakcije kuhalo učiniti odgovarajuće održavanje i radovi na održavanju;
Četvrto, na grijanje reakcije kuhalo u upotrebi ventila, prvo polako rotirati stabljike brtvljenje površina potpuno Zbijanje, kako bi se postigla potrebna brtvljenje efekt, ali u zatvorene vrijeme ne može biti previše povoljan, kako biste izbjegli oštećenja brtvljenje površina.
U upotrebi za grijanje reakcije kuhalo, rizik od razgradnje miniranja je postao vrlo nisko, iz trenutnog istraživanja reaktora i razvoj tehnologije i dalje se popravlja, tako da sve vrste reaktor oprema sigurnosni faktor je uvelike poboljšana , ali postoje neke ozbiljne korištenje nepravilan rad još postoji u grijanje reakcije kuhalo razgradnje rizik od miniranja, kao što su previše katalizator ili hranjenje brzina previše brzo dovesti do trenutačan zagrijanje previše brzo i tako će uzrokovati Električno grijanje čajnik reakcije razgradnje miniranja. Reaktor u mehaničke nečistoće, rezultira lokalnim trenja grijanje može dovesti do miniranja grijanje reakcije kuhalo raspadanja.
Grijanje reakcije kuhalo u održavanju treba obratiti pozornost da ne spadaju u mehaničke nečistoće. Imajući skupština trošenja i topline, rezultiralo pregrijavanja nakon porasta temperature uzrokovan razgradnjom reaktor miniranja. Metode liječenja treba strogo provjeriti kvalitetu rezervnih dijelova, poboljšati održavanje kvalitete. Lokalna pregrijanja trenja između Pobuđivač oštrica i čajnik zid može dovesti do razgradnje na grijanje reakcije kuhalo. Način rukovanja je poboljšati kvalitetu popravka i rezervnih dijelova. Katalizator sustava instrumentacijski ili katalizator pumpa operacija propast će dovesti do miniranja grijanje reakcije kuhalo raspadanja. Metoda liječenja je popraviti, ispravljanje instrumenta, postići precizan i osjetljiv. Prekomjerna količina katalizatora ili hranjenje prebrzo, Trenutna temperatura uspon prebrzo dovode do raspadanja miniranja.