Wuxi Hengnuo Hemijska oprema Manufacturing Co., Ltd.
Dom > Vijesti > Sadržaj
Kratku analizu faktora stečaj neki električni grijanje reakciju čajnik
- Jul 18, 2017 -Kratku analizu faktora bankrota neke grijanje reakcije kuhalo

U ovom trenutku, neka preduzeća grijanje reakcije kuhalo bio stečaj, što je izazvalo neke poduzeća bankrotira.

1. voditi rat cijena, i umireš. Kineske kompanije željeli boriti cijenu ratova, posebice u proizvodnji. Neki proizvodi su cijene po niskoj cijeni, ali Konkurenti će gurnuti cijene niže. Zbog cijena rata i surovom konkurentskom, mnogo Proizvodnih poduzeća imaju niske profitne marže i imaju sposobnost da obavljaju tehnološke inovacije na sve. Rezultat može biti samo začarani krug kroz smanjenje cijene zadržati tržišni udio. U kontekstu veliki potrošač nadogradnje i prekomjernog kapaciteta, tvrtke su još uvijek churning i uzimanje na tržištu po niskoj cijeni.

2. porast troškova rada. Troškovi rada su porasle oštro u posljednjih nekoliko godina, a mnogi producenti lice godišnja plata pritisaka od 15% godišnje, dok je cijena proizvoda nije porastao. Većina Proizvodnih tvrtki su smanjili svoje osoblje, ali oni su još uvijek nije imun na porast troškova. I tamo je rasprostranjena prisutnost redatelja koji su vodeći zaposlenici dati posao, koji brzo može zaustaviti proizvodnju. Štoviše, kvaliteta rada radnika u Kini nije poboljšalo do sada. Mnogi "post-90-ih" mladi ljudi nisu voljni ući u tvornicu i vidjeti ni Sijedi starac na pokretnoj. Zemlji dugo Zanemario tehničara obrazovanje, nepoštivanja kvalificiranih radnika i izrada Eksplicitni i skriveni troškovi rada je uzrokovao oštro.

3. kolateral je ubijen. U ranim danima kineskog prerađivačke industrije, mnogi od njih bili su u selu ili u gradu, i nije bilo mnogo veza između njih. Osim toga, u procesu poslovanja, poduzetnika i poduzetnika su uključeni, i jedna posljedica toga je uzajamno jamstvo. Bilo je malo kao bitka crveni zid u bitci za crveni zid, brod je uhvaćen na požar, grijanje reakcije kuhalo i svatko ne može pokrenuti. Konkretno, nakon četiri trilijuna fiskalni poticaj plana, pogoni enterprise bankovnom kreditiranju, potaknuti ih da jamči međusobno i lokalnih vlasti na lokalnu ekonomiju i zapošljavanje, neka neke firme korištenje različitih znači da garancija na problematičnih firmi, rezultati su bili dolje. U okruženju višak kapaciteta, banke su počele da pumpa kredita, ubijanje nekih tvrtki koje su inače zdrave.

4. transformacija nije odgođeno in vrijeme. Grijanje reakcije kuhalo i sl. tradicionalna proizvodnja overcapacity problem je vrlo ozbiljan, poduzeća bez pravovremene transformacija, tako da će biti u crveno more žestoke bitke, ne mogu priuštiti trošak raste postupno depresija, i na kraju umrijeti. U stvari, tradicionalne proizvodnje transformacije i nadogradnja prostora je vrlo velik. Kao što su neka poduzeća kako bi se više specifičnim područjima profesionalnog razvoja, neke tvrtke će napustiti low-margin proizvode, a s naglaskom na proizvode visoke marže, Kina je proizvodni sektor razlike nije tzv "Internet +", ali je tehnička provedbu inovacija supstituciji uvoza. U tom procesu transformacije proizvodnje poduzeća zahtijeva puno posla. Ako vanjsko okruženje se pogoršava, rezultat će biti eliminiran.

Kupca prije nego što odaberete reakciju čajnik električno grijanje oprema da naziva sebe prvo kupiti svrha reakcije čajnik oprema i pribor za materijal, a zatim razmotriti njegovu cijenu, sada idemo pogledati Odaberi i kupi osnovne zahtjeve Grijanje reakcije kuhalo općenito su kako slijedi: grijanje reakcije kuhalo za vodu, grijanje reakcije kuhalo

1. u što industrija, svi znaju istu reakciju čajnik, koji se razlikuje u kemijskoj industriji i zahtjevi koriste se u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji. Površinska obrada je očigledan lice. Cijene su Naravno različiti. Električno grijanje reakcije kuhalo za vodu, električni grijanje reakciju čajnik

2. to je izbor reakcije čajnik dijelova. Dodaci na listi može ukazati na Branda, materijala, porijekla, vrsta i količina. Također je istakao: naprimjer, staklene cijevi tekućina razina metar će biti promijenjeno u digitalni prikaz razine jačine. Pustiti kupce znaju točno što dodaci koriste i ne može zadovoljiti zahtjeve.

3. unutarnji tlak, motora i brzine. Izbor čeličnih ploča debljine i razlika snaga motora u grijanje reakcije kuhalo čine znatan udio u cijeni.