Wuxi Hengnuo Hemijska oprema Manufacturing Co., Ltd.
Veliki klima peraja/finned cijev Izmjenjivač topline

Veliki klima peraja/finned cijev Izmjenjivač topline

Lamelama Izmjenjivač topline je najkorišteniji toplinske razmjene opreme među plin-tekućina izmjenjivača. Je montirana s peraje na bazu obične cijevi za intenzivne topline. Osnovnu cijev može biti Čelične cijevi, cijevi od plemenitog čelika ili bakrene cijevi. Peraje mogu biti Čelične trake, nehrđajući...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Lamelama Izmjenjivač topline je najkorišteniji toplinske razmjene opreme među plin-tekućina izmjenjivača. Je montirana s peraje na bazu obične cijevi za intenzivne topline. Osnovnu cijev može biti Čelične cijevi, cijevi od plemenitog čelika ili bakrene cijevi. Peraje mogu biti Čelične trake, trake od nehrđajućeg čelika, bakrenim trakama ili aluminijske trake.

Lamelama izmjenjivača topline koristi uglavnom za klima grijanje u sušare, koja je glavna oprema vanjska klima jedinice. Medij koristi možda pare, toplom vodom ili toplovodni ulja; radni tlak pare je uglavnom ispod 0.8Mpa i temperatura toplog zraka ispod 150℃.

Hengnuo oprema je usmjerena na velike zraka peraja/finned cijev Izmjenjivač za mnogo godina i mi smo poznati kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini. Molim te budi slobodan ili kupiti veleprodaja prilagođene aparat proizveden u Kini iz naše tvornice.

Upit