Wuxi Hengnuo Hemijska oprema Manufacturing Co., Ltd.
Visokoučinkovita fiksni dvocijevni klima Rekuperatora topline

Visokoučinkovita fiksni dvocijevni klima Rekuperatora topline

Ploča tip radijator je Izmjenjivač topline visoke efikasnosti je okupio niz valoviti limovi. Pravokutni kanal se formira između listova i toplinu razmjena je obavljena kroz listove. Ovaj tip izmjenjivača topline je idealna oprema za tekuće-tekuće i...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Ploča tip radijator je Izmjenjivač topline visoke efikasnosti je okupio niz valoviti limovi. Pravokutni kanal se formira između listova i toplinu razmjena je obavljena kroz listove. Ovaj tip izmjenjivača topline je idealna oprema za izmjenu topline tekućina-tekućina i tekućina-para. Karakterizira ih visoka učinkovitost izmjenu topline, niskim gubitkom topline, Zbijanje i stanje strukture, male površine, jednostavan za montažu i čišćenje, naširoko koristi i dugi vijek trajanja. Pod istom stanju gubitka topline, svoj koeficijent je 3 - 5 puta veći nego kod cijevni Izmjenjivač topline; Osim toga, njegova površina iznosi samo 1/3 cijev Izmjenjivač i njegova toplina oporavak učinkovitost je do 90% ili iznad.

Hengnuo oprema je usmjerena na dugotrajnu dvocijevni zrak visoke učinkovitosti rekuperatora topline za mnogo godina i mi smo poznati kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini. Molim te budi slobodan ili kupiti veleprodaja prilagođene aparat proizveden u Kini iz naše tvornice.

Upit