Wuxi Hengnuo Hemijska oprema Manufacturing Co., Ltd.
Novi tri-efekta Kontinuirano kristalizacije / Crystal isparivača Za Zero izbacivanje tečnosti

Novi tri-efekta Kontinuirano kristalizacije / Crystal isparivača Za Zero izbacivanje tečnosti

Hengnuo oprema je fokusiran na novi tri-efekta kontinuiranog Kristalizaciona / kristal isparivač za nula pražnjenje tečnih dugi niz godina, a mi smo poznati kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini. Budite slobodni da kupuju ili veliko prilagođene kontinuirano Kristalizaciona isparivač u Kini iz naše tvornice.

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Osnovne informacije

Model NO .: višestrukom isparivaču

Struktura Materijal: metal Materijal

Tip: nehrđajući čelik grijanje Oprema

Stil: Čelik Tip

Destiliranom Metoda: Direktni Evapoating

Porijekla: Wuxi, Kina

Princip: Regenerativna toplote

Core: Core isparavanja toplote

Primjena: dizalo, Cooler, Vaporizer, kondenzator

Heat Transfer Površina: Tubular toplote

Zaštitni znak: Hengnuo

opis proizvoda

Višestruki Effect Isparivac za razvijanje filma Dizajn i Princip rada

Adna princip

Materijal se dodaje iz vrha komore grijanja i distribuira se naniže kroz tečnost distributera. U cijev se zagrijava i isparava, ispari pare i tečnost zajedno sa donje strane cijevi grijanja dovodi do plina i tekućih odvajanje nakon koncentriranim tečnost.

U radu pada filma isparivač, u vrijeme zadržavanja materijala je vrlo kratko (oko 5-10s), a koeficijent prijenosa topline je vrlo visoka, tako da se više naširoko koristi u visoko-osetljivih materijala, može se koristiti i za velike isparavanje viskoznosti materijala, ali nije pogodna za rukovanje lako kristalizovane rješenje.

A APLIKACIJE

Nakon godina istraživanja i prakse u tretmanu otpadnih voda, naša tvrtka usvaja multi-efekt isparavanja procesa, multi-efekt proces isparavanja sušenja ili multi-efekt isparavanja proces kristalizacije za tretman do otpadnih voda na nacionalne pražnjenja standard i oporavak korisnih materija u otpadnim vodama. Ova oprema se uglavnom koristi za topljenje u hrani, kemijskih i metalnih rudarskoj industriji, tretman branje otpada tečnosti iz čeličane velikih dimenzija i otpadne vlažnih odsumporavanje iz elektrane. Naša tvrtka je u stanju dizajnirati proces ekonomske andoptimal za tretman otpadnih voda do pražnjenja standard prema tospecific parametri otpadnih voda koje korisnici, i pružaju isplativ i opreme visoke kvalitete.

Dobrodošli da nas kontaktirate!

Wuxi Hengnuo Chemical Equipment Manufacturing Co., Ltd.

Kontakt: XiaoPanrong

Tel: + 86-510-85181518

Fax: + 86-510-85190901

Mob: + 86-13901511552

E-mail: sales@prhgsb.com

Website: http://www.reactiontank.com


Upit