Wuxi Hengnuo Hemijska oprema Manufacturing Co., Ltd.

Jedno - dvo- / multi cijev proći Ugljični čelik cijev bala kondenzator

Cijevni kondenzator je jedna od najnovije tehničke opreme koristi u području izmjenu topline i hlađenje, koje se karakterizira kao visoke toplinske iskoristivosti, kompaktne strukture, male površine, jednostavan za rad i održavanje i niske skaliranje i moći nositi blagi...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Cijevni kondenzator je jedna od najnovije tehničke opreme koristi u području izmjenu topline i hlađenje, koje se karakterizira kao visoke toplinske iskoristivosti, kompaktne strukture, male površine, jednostavan za rad i održavanje i niske skaliranje i u mogućnosti da obrađuju male temperaturne razlike. Ovaj proizvod, kao optimalni izbor za grijanje, hlađenje, povrat topline i druge svrhe, je naširoko koristi u kemikalija, nafte, električne energije, otkrićem, metalurgija, hranu, grijanje i klima-uređaj industrije.

Hengnuo oprema je usmjerena na kondenzator jedno - dvo- / multi cijev proći ugljika Čelične cijevi bala dugi niz godina i mi smo poznati kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini. Molim te budi slobodan ili kupiti veleprodaja prilagođene aparat proizveden u Kini iz naše tvornice.

Upit